Online marketingbureau

Standup Media is een online marketingbureau. Wij gebruiken het internet als medium om uw manier bedrijf onder de aandacht te brengen. Standup Media denkt met u mee over hoe u op een effectieve manier uw doelgroepen kunt bereiken.

Heeft u een nieuw product in de markt gezet en wilt u meer naamsbekendheid creëren? Of weet u niet hoe u uw bedrijf online moet positioneren? Wilt u adverteren om nieuwe klanten te werven of juist bestaande klanten vaker een aankoop te laten doen? Standup Media helpt u bij uw online marketing. Wij zetten kansen voor u op een presenteerblaadje en leggen u uit hoe uw onderneming daar optimaal gebruik van kan maken.

Strategie

Allereerst inventariseert Standup Media uw huidige communicatiemiddelen en het doel hiervan. De customer journey wordt in kaart gebracht zodat inzichtelijk wordt welke kanalen interessant zijn om uw doelgroep te bereiken. Vervolgens worden de doelstellingen van de toekomst besproken en op basis van deze input wordt er een nieuw communicatieplan opgesteld. Nu start het proces van het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten.

Diensten

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO): het optimaliseren van een website zodat deze een hogere positie in de zoekresultaten van Google krijgt.
  • Adverteren in zoekmachines (SEA): het inzetten van Google Adwords en remarketing op andere websites
  • Google Analytics: het inzichtelijke maken van activiteiten op de website in combinatie met zoekmachine optimalisatie en adverteren in zoekmachines.
  • Social Media: het opbouwen van een relatie met een klant of nieuwe klanten werven door middel van Facebook en Instagram
  • E-mailmarketing: het versturen van nieuwsbrieven om de relatie met de klant te onderhouden en vaker een herhalingsaankoop te laten doen

Meten = weten

Ten opzichte van de traditionele media is online marketing wél meetbaar. Door middel van tools zoals Google Analytics is te bepalen hoeveel personen de advertentieboodschap hebben gezien of een conversie hebben verricht (bijvoorbeeld contactgegevens achtergelaten of naar de website zijn gegaan).

Hulp nodig met online marketing?

Heeft u zelf niet genoeg tijd of de expertise niet om uw online marketing te regelen? Standup Media is een professioneel online marketingbureau dat het beste rendement uit uw marketingstrategie wil halen. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-0711923.

Online marketing wordt steeds belangrijker, voor veel bedrijven is het eigenlijk al onmisbaar. Standup Media zorgt ervoor dat je online communicatie zo goed mogelijk verzorgd is. Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

neem contact op