Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie is in deze tijd niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan Google, de bekendste en meeste gebruikte zoekmachine ter wereld. Ruim 95% van alle zoekopdrachten worden door Google uitgevoerd. Wanneer je door Google gevonden wordt, betekent dat meer gratis websitebezoekers en uiteindelijk meer leads.

Wat is Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie, ofwel Search Engine Optimalisation (SEO) wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. De positie van een website wordt door ruim 200 factoren bepaald en als website-eigenaar wil je zo goed mogelijk scoren op al deze factoren.

Welk product of dienst je ook verkoopt, je hebt zoekmachine optimalisatie nodig om nóg beter vindbaar te worden bij zoekmachines. Mensen die zoeken met Google ondervinden een probleem en zijn op zoek naar een oplossing. Deze zoekers zijn feitelijk één van de warmste doelgroep die er is!

Werkwijze Standup Media

Allereerst starten we met een analyse van de huidige website en posities in Google. Op basis van het door het bedrijf opgegeven doelstellingen wordt er een plan van aanpak opgesteld. We nemen de aspecten die Google belangrijk vindt onderhanden. Dat wordt beloond met een hogere positie in de zoekresultaten. We ontwikkelen een lange termijn strategie voor de toekomst om het maximale resultaat te behalen.

Hulp nodig bij Zoekmachine Optimalisatie?

Wilt u ook meer gratis bezoekers van zoekmachines op uw website? Of wilt u de conversie verhogen van bezoekers die ál op je website zijn? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-0711923.