Over ons

Standup Media is een gespecialiseerd online marketingbureau, dat zich volledig richt op bedrijven die momenteel nog weinig tot geen online marketingactiviteiten hebben. Deze bedrijven zijn druk met de primaire activiteiten waar ze ‘goed’ in zijn. Online-activiteiten schieten er vaak bij in. Juist dat gedeelte neemt Standup Media graag uit handen. Kennis van de materie en nieuwe ontwikkelingen maken ons een toonaangevende specialist in de e-commerce markt.

Wij nemen je graag mee in de kansen die zomaar voor het oprapen liggen. De online mogelijkheden zijn eindeloos. Potentie waar je waarschijnlijk nog geen weet van had. Wij helpen je om wat voor jouw onderneming relevant is helder te krijgen. Daar is goed analytisch vermogen voor nodig. Dat hebben we!

We delen dezelfde uitdaging, een collectief doel: meer tevreden klanten. Dat is ons streven, elke dag opnieuw. De nieuwste updates in online marketing worden daarin altijd meegenomen. Zo tillen we jouw omzet naar een hoger niveau.

Standup Media biedt een totaalplaatje in online marketingstrategieën. Wij laten je zien wat er gebeurt wanneer we Google Adwords, Facebook en e-mailmarketing koppelen. Het kan niet anders dan dat jij net zo enthousiast wordt, als wij zijn!

Wij bieden:

  • Heldere communicatie
  • Korte lijnen
  • Multi-inzetbaar
  • Aantoonbaar resultaat

Om tot een goed online-plan te komen is persoonlijk contact een must. Bel gewoon eens om te horen, te voelen en te beoordelen of het klikt.

Laatste berichten

Zo zorg je ervoor dat Google je niet overal volgt
Facebook Doelgroepstatistieken
Social Media 2018